The Summit

Condominium

This project is situated in close proximity to East Coast Park. The first thing that draws our attention is the black polished granite floor in the living area. Shades of brown, grey and white are used in contrast to the granite floor.

The living area, kitchen and bedrooms were all hacked down and remodelled to suit the client’s needs and lifestyle. A concealed bar counter was specially built at the dining area to store the client’s whiskey and liquor collection. Tinted mirrors were used to hide away the bar and also accentuate the living space.

With hardly any natural light coming in, we had to be mindful and precise with our lighting design. We designed a combination of light options with consideration for different moods and illumination levels. Through astute planning of the space and adept control of the lighting, we were able to achieve a chic and plush contemporary finish.